Zalán és Milán bejegyzése:

Sziasztok!

Megérkeztünk!

2010 július 23.-án reggeli 6óra után pár perccel.

2010. április 7., szerda

Szandra 30

Szép kerek szám épp olyan mint Szandra pocakja!
Két turnusban megünnepeltük Szandika születésnapját,elsőként itt voltak a rokonok,majd következő héten a nagyon közeli barátnők csapata némi kiegészítéssel :)
Kezdjük tehát az elején mikor is itt volt Szandra családja,de erről most az ünnepelt fog ide vésni pár mondatot!


Esküszöm egy olasz család egy vasárnapi ebédnél nem csapott akkora hangzavart, mint mi így szerényen 9-en :)) Nagyon örültem, hogy végre meglátogattak anyuék+keresztanyuék és egyben a szülinap mellett megtartottuk velük a házavatót is. Számomra hihetetlen, hogy Baja-Ráckeve távolság, megjegyzem 120km, néha áthidalhatatlan problémának tűnik! De nem baj, a lényeg, hogy itt jártak és everybody jól érezte magát, a mondás miszerint "magyar ember, ha eszik nem beszél", hát mit mondjak most nem volt ránk jellemző.
Ebéd után egy kis lazításként besétáltunk a city center-be :) és megmutattuk a családnak a főbb látnivalókat. Letévedtünk a piacsorra is, ahol még pakolászott pár árus, hiszen szombati nap volt és mint köztudott, Ráckevén szerda+szombat piaci napok sok-sok árussal, portékával, van itt minden, ami szemnek szájnak ingere: házi csirkétől az abált szalonnáig minden, sütnek jó kis házi sültkóbit, pecsenyét...még sorolhatnám. Természetesen, hogy ne menjünk el üres kézzel, vettünk 2 pár szuper, kínai gumipapucsot, kihagyhatatlan áron!
Ezen túra után lassan el is búcsúztunk és mindenki ment a szélrózsa irányába, anyuék vissza a szülővárosomba, öcsém hévvel Pestre. Mit ne mondjak, ki is purcantam a nap végére, de akinek már kerekedett a pocakja, mint az enyém, az tudja miről beszélek.


Aztán itt voltak a csajok,volt itt is torta,nevetés,vidámság némi italozással is fűszerezve.Mindenki megajándékozott mindenkit a lányoknál valahogy így estek az ünnepek és Tamás épp akkor volt -annyi amennyi gyertyát látsz-születésnapos.
Jókat beszélgettünk és végre kiszabadultunk a teraszra is a látványt pótoltuk némi sörrel.
megbeszéltük a világ nagy dolgait a gyerekek biztos egészségesek lesznek ha a Doreszékon múlik a dolog :)

Közben kiderült,hogy Péter is nagy dolgokba vágta a fejszéjét aminek szintén lehetett örömködni egy jót amit meg is tettünk.(na most leszel igazán kíváncsi de nem segítek :) )
Nagyon jó kis buli volt és mint látjátok a kis ünnepelt hasa már kerek mint a medicinlabda!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése