Zalán és Milán bejegyzése:

Sziasztok!

Megérkeztünk!

2010 július 23.-án reggeli 6óra után pár perccel.

2011. március 14., hétfő

Boldog születésnapot a csodás anyukánknak!

Drága anyukánk isten éltessen ezen a szép tavaszi napon!

Köszönjük neked,hogy vagy nekünk(apának is)olyan sokat törődsz velünk!
Mindig vigyázol ránk sokat énekelsz és játszol velünk de főképp azt,hogy szeretsz minket!

Mi is nagyon szeretünk téged és próbáljuk ezt számtalan mód a tudomásodra hozni:mosolygunk,magyarázunk,eszünk ügyesen,néha sírunk-de azt is azért,mert hiányzol!-a kezedben alszunk.

Hidd el anya nekünk még annyira bonyolult a világ,tele van fura és ismeretlen dolgokkal,hogy ha te nem lennél akkor nagyon nehezen boldogulnánk.

Itt van mindjárt ez az valami a szánkban amit te fognak hívsz ami örökké zavar,viszket az ember meg tud tőle bolondulni!Az sem sokat segít ha megrágjuk ami épp a kezünkbe kerül de egy kicsit enyhít a gondokon.
Egy kettő már kibújt a szánkban kis fehér éles dolog jókat lehet vele karcolni apa és anya kezén.

Aztán az öltözködés is nagy gond nekünk mert ugye amíg meztelen a hasunk meg szinte mindenünk addig olyan finom puszikat szoktál adni elképesztően sokat,de ha ránk kerül a ruha akkor ez már nincs azért szoktunk ellenkezni!

Azért nagyon vidáman mennek a dolgok lassan megtanuljuk egymás dolgait ki mikor mit szeretne, egyre jobban megértjük mit szeretnének a felnőttek tőlünk.

Nagyokat nevetnek mikor vicces arcokat vágunk,vagy ha épp előre mászunk a szőnyegen,vagy mikor megpróbálunk felülni.Mi ebben a vicces nem tudjuk de a kedvükért hát legyen!Még beszélünk apával,hogy kerüljenek fel képek a mai napról is de néha olyan elvarázsolt a fater :) !

Majd Milán meggyőzi őt egy kis csibészes nézéssel annak nem nagyon tud ellenállni!

Zárjuk sorainkat lassan 8 hónaposak leszünk sok a dolog nem érünk rá minden héten blogolni ám!

Zalán&Milán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése