Zalán és Milán bejegyzése:

Sziasztok!

Megérkeztünk!

2010 július 23.-án reggeli 6óra után pár perccel.

2011. január 15., szombat

Első karácsonyunk és miegymás..

Nem vesztünk el csak nagyon sok tennivaló volt az elmúlt 3 hétben!


Kezdjük a karácsonynál amit nagyon vártak anyáék,sokszor beszéltek Jézuskáról ami valami finom lehet mert nem láttuk tehát megették apáék!

Nem volt szép dolog tőlük az biztos!Viszont lett egy új fényes valami amit meg lehetett csodálni éjjel nappal,villogott,illatozott és még szúrt is.
Fura volt anyáék csillogó szemekkel nézték ezt az új dolgot mikor alatta ültünk, még mintha pár könnycseppet is láttunk volna de lehet csak éhes volt anya...

Aztán volt ilyen nagy fehér valami kint amit sétálás közben láttunk, apa szerint hó és jó dolog, szerintünk meg nagyon fehér és hideg.

Voltak vendégeink is anya játszó pajtásai akik nagyon kedvesek voltak,mindenki minket akart megcsodálni,babusgatni mi meg rendesek voltunk és hagytuk nekik.Picit mosolygunk és a felnőttek teljesen oda vannak ilyenkor, bármire képesek amit mi akarunk.

Hallottuk,hogy itt járt Szilveszter is akit apa nem annyira szeret, de mi vele nem találkoztunk szóval nem tudjuk ki ez az alak de ami késik nem múlik azt mondják.

Ami fontos,hogy szerencsére anya rájött,hogy napok óta sütő tököt akarunk enni és csinált nekünk!
Volt egy kis bénázás az elején mert nem tudta rendesen a kanalat a szánkba tenni de aztán belejött és nagyon ügyesen adagolta nekünk.Ilyenkor jó lenne ha négy keze lenne mert akkor nem kéne annyit várnunk egymásra...Valahogy az az érzésünk,hogy a sütőtökön össze tudunk veszni egymással :)

Voltunk pár napot Baján nem volt rossz bár apa hiányzott nekünk,igaz anya próbálta elterelni a figyelmünket minden fajta vidám dologgal,sokat énekelt és mókázott velünk.

Közel sem volt ennyire jó mikor pár napja az orvos bácsinál jártunk megint olyasmit csinált ami nem volt kellemes egyre biztosabb,hogy nem szívesen megyünk hozzá!
Na majd ha nagyobbak leszünk akkor megbeszéljük vele ezeket a dolgokat,hogy mit miért csinált velünk! :)

Tegnap apa kapott anyától egy kerek valamit meg sok puszit és még énekelt is neki amin apa jókat nevetett.
Ez volt az a dolog aki tudja mi ez az mondja már el nekünk mi is akarunk ilyet de még nem kaptunk!
Röviden ennyi minden történt ebben a pár napban igazán nem sok de azért muszáj volt elmondjuk!

Sziasztok !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése